24 juni 2018

> Young Ones en Ajunso

Op zondag 24 juni a.s. wordt in Museumpark Archeon in Alpen aan den Rijn voor de zesde keer het Juniorensymfonieorkesten Spektakel gehouden. Maar liefst 21 juniororkesten uit alle hoeken van Nederland, 730 kinderen in de leeftijd tot 14 jaar zullen zich dit jaar aan de poort melden.

Onze orkest THE YOUNG ONES en AJUNSO doen daar ook aan mee! 

Zie https://www.archeon.nl/nl/agenda/6e-junioren-symfonieorkesten-spektakel.html voor meer informatie.

 

14 juli 2018

> Instr Ori´┐Żntatie

Op zaterdag 14 juli  geven onze IO leerlingen hun eindconcert. De kinderen hebben dit jaar allerlei instrumenten uitgeprobeerd, en de laatste 3 weken hebben ze het instrument van hun keuze zelfs mee naar huis genomen om extra te oefenen. Nu gaan we het horen. Aanvang 11:30 (muzikanten aanwezig om 10:30).  Zijn ze zenuwachtig??

17 juli 2018

> Presentatie muziekclubs

De muziekclubs treden op! De eerstejaars- en tweedejaarsleerlingen gaan zich presenteren in de grote zaal met veel publiek! Op 17 juli zijn de ouders welkom om te zien wat hun kinderen geleerd hebben. Zijn ze zenuwachtig denk je? 

15 september 2018

> OPEN DAG

Vond je de open dag leuk?  We gaan het weer doen op 15 september! Dan kan je weer alles komen uitproberen, en beslissen waar je les in wilt hebben. En dan zijn er ook nieuwe cadeautjes in de grabbelton!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan