1 oktober 2017

> kidsgids

De kidsgids cursussen -voor kinderen en jongeren met een stadspas - gaan van start! Schrijf snel in, dan kunnen we je indelen! Klik HIER voor het keuzeaanbod.

7 november 2017

> ukelele turbo cursus

Dit populaire snaar-instrument heb je in zes lessen onder de knie, ook zonder enige instrumentale kennis. In oude popliedjes hoor en zie je het instrumentje vaak voorbij komen. Zo hadden The Beatles hem regelmatig om hun nek hangen en ook Simon & Garfunkel waren fan. En wat dacht je van Lucky Luke of Brigitte Kaandorp? Ook met de ukelele.

Anno 2017 is de ukulele weer helemaal terug! In deze cursus gaan we bekende popnummers spelen en zingen. 

wat leer je?

Je leert er elke week een paar akkoorden bij zodat de liedjes telkens een stapje moeilijker worden. We leren drie nummers per les dus na vier lessen speel je al twaalf liedjes! 

En in 2018 organiseren we maandelijkse 'terugkom-dagen' zodat je het niet verleert en in de zomer 2018 bij het kampvuur alles kan spelen!

Klik HIER om in te schrijven. De eerste les is op 7 november 19:30!

25 januari 2018

> Appels concert

Leuk om te musiceren met broertje, zusje, opa oma of nichtjes? Eventueel mag het buurmeisje ook meedoen, als het maar leuk klinkt! Op 25 januari 2018, 19:00 uur zal het jaarlijks terugkerende familieconcert Appels naast de Stam plaatsvinden. Kan je alvast gaan repeteren.

 

 

 

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan