zingen & dansen

Solo of samen in een koor, klassiek, pop, jazz, latin? Het zangprogramma is zo gevarieerd dat je van absolute beginneling kunt uitgroeien tot megazanger.

Ballet, dans, pilates: op donderdagen wordt er véél bewogen in de muziekschool, onder leiding van juf Bianca.

Musical klas: drama, zingen, dansen. Op de woensdagmiddag. En aan het eind van het schooljaar een fantastische voorstelling in de grote zaal.

 

Klik hieronder om je aan te melden voor de cursus van je keuze!

> koren en zangles

Bij de muziekschool kun je zanglessen nemen in een muziekstijl die bij je past. Individuele zanglessen zijn er voor kinderen vanaf 10 jaar. Ook zijn er kinderkoren vanaf 5 jaar, de discobouters en sugarbeats!  Wat je ook kiest, je gaat vaak optreden!

> ballet, dans, pilates, dreumes- peuter- en kleuterdans

Kleuterdans en ballet onderscheiden zich door de bijzondere samenwerking tussen muziek in dans. Naast de wekelijkse lessen zijn er door het hele jaar danspresentaties te zien waar leerlingen van de muziekafdeling de balletleerlingen muzikaal begeleiden.

Door deze bijzondere samenwerking krijgen leerlingen de gelegenheid om op jonge leeftijd elkaars discipline te leren kennen, elkaar te inspireren en muzikaliteit verder te ontwikkelen.
Al vroeg in de ontwikkeling wordt er kennis gemaakt met balletmuziek van de grote componisten zoals Bach, Tschaikowsky,Chopin, Saint- Saens, Mozart.

> musical

Hou je van zang, dans en toneel, dan is Musical echt iets voor jou. Vanaf 8 jaar zing, speel en dans je de sterren van de hemel!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan