aanmeldingsprocedure

Wil je je inschrijven voor een van onze cursussen dan kan dat direct en online.  

1. Via cursusaanbod en de zoekfunctie kun je een cursus uitzoeken. Per onderdeel is er een uitgebreid aanbod, opgebouwd uit subcategorieën. Heb je de cursus gevonden die bij je past? Dan kun je je direct vanaf die pagina aanmelden via het online aanmeldingsformulier. Het formulier kun je online verzenden, nadat je akkoord bent gegaan met de algemene lesvoorwaarden.

2. Je ontvangt eerst een automatische ontvangstbevestiging van je online aanmeldingsformulier en binnen twee weken ontvang je een ontvangsbevestiging van je aanmelding. Als de cursus vol zit krijg je bericht dat je op de wachtlijst geplaatst wordt.

3. Wanneer je daadwerkelijk geplaatst bent ontvang je daar opvolgend schriftelijk/mondeling bericht. De cursus start nadat je bericht hebt gekregen van de docent of de administratie over de lesdag, -tijd en plaats. De docent neemt contact op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je informatie en advies over de cursus, de aanschaf van het lesmateriaal, de mogelijke aanschaf of huur van een instrument en de datum en tijd van de eerste les.

4. Heb je je ingeschreven voor een korte cursus, dan krijg je uiterlijk tien dagen van te voren een uitnodiging.

5. De docent deelt de groepen in op basis van leeftijd en niveau.

6. Als de cursus niet doorgaat krijg je altijd bericht. Het kan voorkomen dat je pas daarover wordt geïnformeerd vlak voor de desbetreffende cursus. Dat komt omdat soms pas vlak voor de startdatum bekend is of een cursus voldoende aanmeldingen heeft om door te gaan.

 

> betaling

Je kunt betalen via:

- automatische incasso
- factuur
Contant betalen is niet mogelijk.

Automatische incasso

Via een automatische incasso is het mogelijk het lesgeld voor jaarcursussen in tien termijnen te voldoen. Betaling in één keer is ook mogelijk.

Factuur
Via een factuur kun je de betaling alleen in één keer voldoen.

 

 

> kortingsmogelijkheden

Stadspaskorting
Leerlingen en cursisten tot 21 jaar met een Stadspas komen in aanmerking voor 15% korting als het jaartarief per cursus 250 euro of hoger is. Deze korting is alleen geldig als je een kopie van je stadspas inlevert -ook van de betaler.

Via Scholierenvergoeding en Jongerencultuurfonds kunnen leerlingen tot 18 jaar, afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de ouders, een deel van het lesgeld vergoed krijgen.

Harmonie- fanfare vereniging: Als je lid bent van een harmonie- fanfare vereniging aangesloten bij de BAAM kan je 20% korting op instrumentaal onderwijs krijgen (jaarlijks een bewijs van inschrijving bij de administratie inleveren, én verplicht examens doen)!

> Algemene lesvoorwaarden

In de Algemene Lesvoorwaarden vind je informatie over onder andere lesafspraken, restititutie van het lesgeld, vervanging van docent bij afwezigheid en informatie over beeld- en geluidopnamen tijdens lessen en concerten.  Klik HIER voor de Algemene Lesvoorwaarden 2018 2019.

 

leerlingen van buiten amsterdam

Voor leerlingen die niet in Amsterdam wonen en les bij ons willen gelden andere tarieven. Dit is omdat de subsidie die wij voor de lessen krijgen alleen voor Amsterdammers bestemd is. Vraag naar het tarief voor jouw cursus bij onze administratie: info@manoord.nl

 

> klachtenregeling

De Muziekschool Amsterdam Noord heeft een klachtenregeling. De klachtenregeling is op te vragen bij administratie per mail: info@manoord.nl.

klacht

Heb je een klacht? Je kunt je klacht invullen op het klachtenformulier. Naar aanleiding van het formulier wordt er contact met je opgenomen.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan