28 juni 2019

> Ayso en AJUNso

AjunSO (Amsterdams Junioren Symfonie Orkest) en het AYSO (Amsterdam Youth Symphony Orchestra) -what's in a name - sluiten het schooljaar af met twee heerlijke zomerconcerten.

Op 28 juni om 19:30 in de Grote Zaal van Muziekschool Noord, en op 1 juli in de Willem de Zwijgerkerk om 19:00 uur.

De dirigent zal voor de gelegenheid zijn haar kammen..

1 juli 2019

> bandjesavond

Op 1  juli om 19:00 uur is de bandjes afsluiting! En het belooft een knallend en gevarieerd optreden te worden want alle bandjes doen mee.  
Let's rock!

6 juli 2019

> IO Concert, I-Oriƫntatie

Op zaterdag 6 juli  geven onze IO leerlingen hun eindconcert. De kinderen hebben dit jaar allerlei instrumenten uitgeprobeerd, en de laatste 3 weken hebben ze het instrument van hun keuze zelfs mee naar huis genomen om extra te oefenen. Nu gaan we het horen. Aanvang 11:30 (muzikanten aanwezig om 10:30).  Zijn ze zenuwachtig??

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
nieuwe website

> dag oud logo!

We nemen langzaam afscheid van ons oude logo, er komt een nieuw logo! En er komt ook een nieuwe website aan! Op de  open dag op 15 juni kan iedereen kennis maken met de nieuwe brochure en kleuren, vlak daarna gaat de nieuwe website de lucht in en kan je inschrijven voor volgend jaar...

afsluiting

> ZingZo concerten

Op de basisscholen waar wij het hele jaar les geven werken we toe naar de jaarlijkse grootse  afsluiting: Alle kinderen doen mee aan een feestelijke openbare les met band.  Groepen 1/2 gaan naar het Muziekgebouw aan 't IJ, de groepen 3 naar de OBA, groepen 4 en 5 krijgen bezoek van onze ZingZo band. Data en tijden zijn rondgestuurd, de muziekdocenten hebben de songbooks dus alle liedjes kunnen voorbereid worden. En dan....samen zingen en feesten! 

niet alleen muziek

> Let's dance!

Ken je onze balletjuf Bianca? Zij geeft op dinsdag en donderdag ballet- en danslessen. Er zijn zorgeloze danslessen voor kinderen van 2 jaar tot moderne dans en pilates voor volwassenen. En voor alle leeftijden ertussen zijn er ook interessante lessen! Klik HIER als je zou willen instromen.

huren?

> concert zaal te huur

Onze lokalen, balletzaal en grote zaal zijn te huur. Stuur een mailtje met je aanvraag naar beheer@manoord.nl . Catering van je evenement is ook mogelijk. 

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan