10 december 2018

> december concertjes

December is traditioneel dé maand waarin al onze leerlingen op het podium staan. In  de agenda nu: maandag 10 december saxofoon/klarinet, op dinsdag 11 staan de zangleerlingen van Laura in de zaal, op woensag 12 de leerlingen van juf Saskia en van juf Nienke in de foyer,  en vrijdag 14 is het met de Young Ones in de zaal, ook tokkelavond met de gitaarleerlingen van Tim en Peter in de balletzaal!

Veel kerstklanken, en engeltjes die zingen, en chocomel en kerstkransjes!

15 december 2018

> workshop alexander techniek

Workshop voor onze academieleerlingen: 3 zaterdagen Alexandertechniek! 1,8,15 december 10:30-12:00. Hou jij je instrument goed vast? gebruik je je lichaam goed bij het musiceren? hoe voorkom je kramp en blessures bij wat langer spelen? Hoe haal ik daarbij adem, heb ik een goede houding, hoe kom ik in een levende energieke stroom bij het spelen?

In 3 zaterdagochtenden pakken we dit op, en daarna is je houding en ademhaling verbeterd.

Mail naar info@manoord.nl als je mee wilt doen!

17 december 2018

> Geniet van de winter met AYSO

Deze winter is AYSO samen met tovenaar Gerard Poot te bewonderen in het theatrale muziekstuk De Tovenaarsleerling. Samen gaan zijn op zoek gaat naar een nieuwe tovenaarsleerling. Met tovertests!

AYSO zal 17 december optreden van 19:00 tot 20:30 in Zuid in de  Willem de Zwijgerkerk en 21 december van 19:30 tot 21:00 bij Muziekschool Noord. 21 december

Locatie: Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14
Tijd: 19:00 – 20:30
Toegang: gratis

 

27 januari 2019

> Docenten concert

MEESTERLIJK CONCERT OOK MET JUFFEN en andere gasten op zondag 27 JANUARI 2019! Vanaf 16:00 uur.   

 

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
wanneer dan?

> data festivals 2019

 Het samenspel festival en bandjesproject starten beiden in de week van 11 februari 2019.  De eindpresentatie van het samenspelfestival zal zijn op zondag 17 maart 2019 en de eindpresentatie van de bandjes is op 24 maart 2019. Zet de data alvast in de agenda!

Tijdens het Samenspelfestival en Bandjesproject worden de leerlingen (vanaf het derde leerjaar) in ensembles of bands ingedeeld waarmee ze een aantal weken gaan oefenen. Tijdens deze weken vervallen de reguliere lessen. Hierdoor zal het lesrooster in deze weken anders zijn dan gebruikelijk. De afsluiting vindt plaats op een mooie locatie buiten de muziekschool, we maken dat binnenkort bekend!

 

informatie?

> welk instrument?

Wil je meer informatie over instrumenten of geschikte leeftijden of lestijden? Mail dan even naar info@manoord.nl en we zoeken het voor je uit!

mailadressen

> mail je muziek docent!

Ken je deze link? http://www.muziekschoolnoord.nl/nl/over-ons/docenten/

Daar staan al onze docenten op mét hun mailadres, dan kan je ze gelijk bereiken want ze kijken dagelijks in hun mail. Dát is handig!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan