17 april 2019

> wel les

Op Goede Vrijdag (19 april) en na Pasen (23 tm 26 april) is er wél muziekles! We zijn maar 1 weekje dicht en dat is vanaf 27 april tm 5 mei.  

11 mei 2019

> Academie strijkers

Strijkers opgelet: er is een academie workshop improvisatie gepland op 11 mei, van 13:45-16:30.

In deze workshop zal je de muzikale taal ontdekken die bestond in de barokperiode.  Je gaat ook uitvinden hoe je zangers kan imiteren met je strijkstok en je leert improvisatie technieken!

Het is een fysiek actieve workshop waarin je je instrument op een andere manier leert kennen, en je kennis maakt met de essentie van barokmuziek.

 

17 mei 2019

> academie avond

De academie leerlingen treden regelmatig op. Dat levert mooie avonden met een gevarieerd programma en  verschillende instrumenten, duo of solo. Het is fijn als er veel publiek in de zaal zit, dus de entree is gratis. De komende academie optredens zijn gepland op 17  mei, 18 juni. Altijd vanaf 19 uur.

18 mei 2019

> Academie gitaar

Zaterdag 18 mei: workshop Braziliaanse gitaar: Voor alle gitaristen &  elektrisch gitaristen & basgitaristen.

De workshop wordt gegeven door Nelson Latif, een eigentijdse en eigenwijze Braziliaanse muzikant die een unieke eigen stijl heeft ontwikkeld.

13:45 binnenkomst

16:30 afsluitend miniconcert door de deelnemers

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
hard werken...

> logo en website vernieuwen

Achter de schermen werken we hard aan een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.. We kunnen alvast verklappen dat het een kleurig geheel wordt! Op onze open dag op 15 juni kan iedereen kennis maken met de nieuwe brochure en kleuren, vlak daarna gaat de nieuwe website de lucht in.. spannend...

niet alleen muziek

> Let's dance!

Ken je onze balletjuf Bianca? Zij geeft op dinsdag en donderdag ballet- en danslessen. Er zijn zorgeloze danslessen voor kinderen van 2 jaar tot moderne dans en pilates voor volwassenen. En voor alle leeftijden ertussen zijn er ook interessante lessen! Klik HIER als je zou willen instromen.

huren?

> zalen te huur

Onze zalen zijn te huur voor orkesten, ensembles, of bandjes! De concertzaal mét vleugel, theater- verlichting en stoelen voor 150 man publiek, maar ook de balletzaal met zachte dansvloer, vaste barre en grote spiegel. Of de leslokalen met of zonder tafels en stoelen in alle maten.  Extra apparatuur op aanvraag! Neem contact op met beheer@manoord.nl

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan